Fuji XT-20 connection issues

Built-in WiFi only.
RGINDWANI
Posts: 10
Joined: Wed Jul 10, 2019 12:21 am

Fuji XT-20 connection issues

Postby RGINDWANI » Wed Jul 10, 2019 12:25 am

Hello,

I have just recently bought the PRO membership but I am having issues connecting my phone to the camera. On the application itself, it says "Got invalid response from init command". Please let me know what I can do.

Thank you.

User avatar
tim
Site Admin
Posts: 2347
Joined: Fri Apr 03, 2015 5:14 pm

Re: Fuji XT-20 connection issues

Postby tim » Wed Jul 10, 2019 12:47 am

Hi there,
On your Fuji when it is waiting for a connection, please press the menu/OK button to forget the last pairing.
Did that help?
Please write a review for Wifibooth on the Apple App store! Indie developers like me really need people like you to review their apps. Instructions on how to write a review: http://goo.gl/w8NsDI.

RGINDWANI
Posts: 10
Joined: Wed Jul 10, 2019 12:21 am

Re: Fuji XT-20 connection issues

Postby RGINDWANI » Wed Jul 10, 2019 12:57 am

Hi Tim,

Yes, that helped! Thank you for the solution!

User avatar
tim
Site Admin
Posts: 2347
Joined: Fri Apr 03, 2015 5:14 pm

Re: Fuji XT-20 connection issues

Postby tim » Wed Jul 10, 2019 1:40 am

Fantastic! Thanks for purchasing Wifibooth!
Please write a review for Wifibooth on the Apple App store! Indie developers like me really need people like you to review their apps. Instructions on how to write a review: http://goo.gl/w8NsDI.


Return to “Help: Cameras with Built-in WiFi”